top of page
astrid

Mijn naam is Astrid Moeskops

 

Ik heb een tijdje administratief gewerkt en voelde dat dit niet mijn droombaan was. Op een gegeven moment heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en heb ik 10 jaar in een sportschool gewerkt waarbij houding en begeleiding hoog in het vaandel stond. Zo heb ik o.a. Perfect Pilates, Zumba, Body Shape, Spinning en small group training gegeven.

 

Ik heb zo lang ik weet een passie voor sport, vitaliteit en mensen begeleiden om het beste uit hun zelf te halen. Ik ben nu graag op de mountainbike en racefiets te vinden en beoefen én geef graag een Yogales.

 

Ik heb sinds maart 2017 een vitaliteits praktijk waar ik vooral tot eind 2021 diverse massages verzorgde en leefstijl advies gegeven heb. Ik kwam erachter dat ik van het geven van diepe spiermassages vooral symptomen aan het bestrijden was en werd er niet echt gelukkig van.

 

In 2019 heb ik een Professional resonantiefrequentie apparaat gekocht die meer algemeen werkte en ik had de behoefte om op celniveau te gaan werken. Omdat ik voelde dat behandelen met frequentie de toekomst zou worden heb ik eind 2021 een Vitatec apparaat gekocht (de bodyscan) waar ik sindsdien mensen mee begeleid. Omdat ik meer verdieping zocht heb ik bij Petra Versteegh de Opleiding tot SOM Therapeut gevolgd.

Verder word ik graag geïnspireerd door de Germaanse Geneeskunde en de magie van je geboortedag.

 

In het verleden heb ik gestruggeld en heb ik veel stress ervaren omdat mijn ouders emotioneel niet bereikbaar waren. In het reguliere circuit ben ik van het kastje naar de muur gestuurd. Omdat ik iets miste in de reguliere behandelingen, ben ik mezelf gaan ontwikkelen in persoonlijke groei.

Ik heb stress ervaren in elke cel van mijn lichaam en een heel vrij en bevrijdend gevoel ervaren in elke cel van mijn lichaam en dat gun ik iedereen.

 

Mijn motto “als je niet de beste keus kunt maken maak dan een betere keuze” want duidelijkheid geeft rust. Laat me je begeleiden. Soms geef ik advies om gewoon diep adem te halen.

Nu ben ik super trots dat ik het ”Som” team mag ondersteunen/versterken.

 

Hopelijk tot snel.

 

Liefs Astrid

bottom of page