top of page
Global Diagnostics
GD Sensor

Lichaamsscan met de Global Diagnostics

De meting

 

Een lichaamsmeting met Global Diagnostics duurt in totaal slechts 8 minuten. Via twee plak-elektroden aan de enkels wordt u aangesloten op de apparatuur. Behalve schoenen en sokken mag u uw kleding gewoon aanhouden. Wel vragen wij u om uw gsm uit te schakelen en sieraden en horloge en/of bril af te doen.

 

Aangezien het gaat om een zeer fijngevoelige meting is het belangrijk dat u rustig en ontspannen blijft liggen en bij voorkeur niet praat. Uw therapeut zal u dan ook over het algemeen eventjes alleen laten tijdens de meting.

 

Tijdens de meting ontvangt het lichaam, via de plakelektroden, in totaal zo'n 50.000 testsignalen. Elk signaal werkt op het lichaam als een impuls, de reactie hierop wordt gemeten. Op basis van de geregistreerde reactiepatronen wordt de energietoestand van in totaal zo'n 612 lichaamsonderdelen, waaronder organen, botten, spieren en zenuwen, evenals 13 lichaamssystemen, geëvalueerd.

 

De lichaamsonderdelen waarvan de meetresultaten buiten een vastgestelde norm vallen, worden overzichtelijk grafisch weergegeven. Op deze wijze wordt een gedetailleerd beeld verkregen van de lichaamsstructuren die meer dan normaal zijn belast.

 

Een Global Diagnostics-meting belast het lichaam niet en is volledig pijnloos en niet voelbaar. Slechts een enkeling zal een lichte prikkeling kunnen waarnemen.

 

De therapie

Na afloop van de meting is het mogelijk dat er via de therapiemodule van Global Diagnostics meteen een therapie wordt gestart. Voor een behandeling met Global Diagnostics blijft u via de plakelektroden aangesloten op de apparatuur.

 

Een therapie met Global Diagnostics wordt meestal onmiddellijk na de meting gestart, omdat de individuele frequentiepatronen die tijdens de meting zijn geregistreerd onderdeel uitmaken van de behandeling.

 

Zo kan bijvoorbeeld op basis van eerder gemeten pathologische frequenties eenvoudig een ontgifting op gang worden gebracht. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het lichaam met frequenties met een stabiliserende werking heel doelgericht te ondersteunen.

Na de therapie kan een zogenaamde beginreactie, in de zin van een genezingsreactie optreden. Het is daarom van belang dat u na de behandeling voldoende water drinkt.

bottom of page